Φλικ : «Ο Γκορέτσκα θα είναι βασικός κόντρα στη Λάτσιο»

Φλικ : «Ο Γκορέτσκα θα είναι βασικός κόντρα στη Λάτσιο»

Ο Χάνσι Φλικ διαβεβαίωσε πως ο Λέον Γκορέτσκα θα βρίσκεται στην ενδεκάδα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Μπάγερν με τη Λάτσιο.

Ο Χάνσι Φλικ εγγυήθηκε ότι ο Λέον Γκορέτσκα θα είναι στη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση της Τρίτης, όπου Μπάγερν Μονάχου και Λάτσιο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Γερμανός μέσος μπήκε στο ημίχρονο στον αγώνα του Σαββάτου, όπου οι Βαυαροί ηττήθηκαν από την Άιντραχτ (2-1), κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση μετά το χρονικό διάστημα που είχε μείνει εκτός λόγω του κορωνοϊού.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης ανέφερε ότι ο 26χρονος άσος είναι έτοιμος να αγωνιστεί ως βασικός κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Γκορέτσκα έμεινε εκτός για δύο εβδομάδες, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις από μια αρρώστια σαν κι αυτή. Θα ξεκινήσει κόντρα στην Λάτσιο. Ελπίζουμε πως μπορεί να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στην Άιντραχτ για 45 λεπτά. Είναι πολύ καλός για το παιχνίδι που κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ