Ρέινα : «Να ξεπεράσω τον Ίκερ Κασίγιας σε εμφανίσεις»

Ρέινα : «Να ξεπεράσω τον Ίκερ Κασίγιας σε εμφανίσεις»

Τον στόχο να ξεπεράσει τον Ίκερ Κασίγιας σε ευρωπαϊκές συμμετοχές, έθεσε σε συνέντευξη του ο Πέπε Ρέινα.

Η Λάτσιο αντιμετωπίζει απόψε την Μπάγερν και ο τερματοφύλακας των Ιταλών, Πέπε Ρέινα, εξέφρασε την φιλοδοξία να προσπεράσει τον Ίκερ Κασίγιας σε ευρωπαϊκές παρουσίες.

O 38χρονος πορτιέρε βρίσκεται στο νούμερα τρία των ποδοσφαιριστών, με τις περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές (176). Μοναδικοί που τον προσπερνούν είναι ο Ισπανός πρώην κίπερ με 183 εμφανίσεις και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 188.

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακας της Λάτσιο:

«Απολαμβάνω να παίζω σαν παιδί. Αυτή τη στιγμή έχω περισσότερα από 900 παιχνίδια, στόχος μου είναι να φτάσω τα 1000. Το Τσάμπιονς Λιγκ οφείλει έναν τίτλο στην οικογένεια Ρέινα. Αν δεν είμαι εγώ ας είναι ο γιός μου. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω και να κερδίσω το τρόπαιο και για τον πατέρα μου και για τον γιό μου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει ακόμα αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δύσκολα να τον προλάβω. Στόχος μου είναι να περάσω τον Ίκερ Κασίγιας, αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εγώ αγωνίστηκα σε αρκετά ματς και στο Europa, για τα οποία είμαι περήφανος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ