Οι Βαυαροί έχουν βάλει στα… δίχτυα τους Ρωμαίους, με τον δείκτη του σκορ στο ημίχρονο, να έχει ήδη φτάσει στο 1-4 απο το 47΄. Μια ανεπανάληπτη παράσταση απο την πρωταθλήτρια Ευρώπης η οποία ξεσαλώνει στην ιταλική πρωτεύουσα.
Λεβαντόφκσι, Μουσιάλα, Σανέ και το αυτογκόλ του Ατσέρμπι έκαναν το σκορ 0-4 απο το 47΄! Η Λάτσιο μείωσε πριν λίγο με τον Κορέα (49΄). Αλλά τώρα είναι αργά.
Μετά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Μουσιάλα, ήταν η σειρά του Λερόι Σανέ να βρει δίχτυα για την Μπάγερν Μονάχου. Στο 42ο λεπτό, ο Κομάν έκανε ωραία ενέργεια και σουτ, με τον Σανέ να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει.
Το 0-1:
Το 0-2:
Το 0-3:
Το 0-4:
Το 1-4:
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Εκτός Αγγλίας οι αναμετρήσεις των Σίτι και Λίβερπουλ για το Champions League
Μπορεί όλα να έδειχναν πως οι αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Λειψία και Σίτι-Γκλάντμπαχ θα διεξάγονταν κανονικά στην Αγγλία, ωστόσο λόγω των μέτρων που ισχύουν στην Γερμανία για τον κορωνοϊό θα πρέπει να βρεθούν νέες έδρες για τα δύο παιχνίδια.
Η Άρσεναλ βλέπει Ολυμπιακό και θυμάται την... Μπάγερν (vids)
Είναι η δεύτερη διαδοχική σεζόν που Ολυμπιακός και Άρσεναλ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε νοκ άουτ φάση του Europa League και αυτό ξυπνάει στους «κανονιέρηδες» μνήμες από τις μάχες τους με τη Μπάγερν.
Για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Ευρώπη, ομάδα από την Αγγλία... Μία χώρα που έχει γίνει συνήθεια στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν βρει μπροστά τους ομάδα από το «Νησί», συνολικά 18 φορές!
Ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, εξέφρασε την οργή του για τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League.
Οι μεγάλες νίκες. Οι μεγάλες βραδιές. Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης ετοιμάζεται για ακόμα μία σπουδαία νύχτα και to10.gr σας θυμίζει το ένδοξο ευρωπαϊκό παρελθόν των ερυθρολεύκων.
Μανέ: «Στόχος μας το Champions League, τελείωσε το πρωτάθλημα για εμάς»
Ο Σαντιό Μανέ παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες για τη Λίβερπουλ ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και πως ο στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του Champions League.
Ισοφάρισε ρεκόρ της Γιουνάιτεντ η... μαγευτική Σίτι
Με τη νίκη της με σκορ 2-0 επί της Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την 19η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.