Κρόος : Προτίμησε τον Μπενζεμά αντί των Μπαπέ και Χάαλαντ (vid)

Κρόος : Προτίμησε τον Μπενζεμά αντί των Μπαπέ και Χάαλαντ (vid)

Για τα σενάρια που θέλουν έναν εκ των Κιλιάν Μπαπέ η Έρλινγκ Χάαλαντ να βρίσκεται κοντά στη Ρεάλ ρωτήθηκε ο Τόνι Κρόος, με τον Γερμανό μέσο της Ρεάλ να προτιμάει τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γερμανός μέσος είναι ίσως ο σημαντικότερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλο που φέτος διανύει μια αρκετά μέτρια χρονιά δεν παύει να αποτελεί τον «κινητήριο μοχλό» της μεσαίας γραμμής των Μαδριλένων.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Αταλάντα για το Champions League, ο 31χρονος μέσος ρωτήθηκε για το αν προτιμάει τον Μπαπέ ή τον Χάαλαντ, με την απάντηση του να είναι απολαυστική, καθώς τόνισε πως προτιμάει τον… Μπενζεμά.

«Που θα προτιμούσες να δώσεις την ασίστ, στο Μπαμπέ ή στον Χάαλαντ;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε με τον Κρόος να απαντά: «Στον Μπενζεμά» και να συνεχίζει λέγοντας:

«​Σίγουρα είναι και οι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά αύριο…. δεν θα είναι εδώ για να μας βοηθήσουν. Αυτό είναι το πρόβλημα! Εγώ συγκεντρώνομαι μόνο στο παιχνίδι και δεν είναι δικό μου θέμα. Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε στον Φλορεντίνο Πέρεθ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ