Marca: «Καταραμένη πόλη η Αθήνα για την Ρεάλ»

Marca: «Καταραμένη πόλη η Αθήνα για την Ρεάλ»

Σύμφωνα με την Marca η Αθήνα είναι... κατάρα για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «μερένχες» να μην έχουν πανηγυρίσει ποτέ νίκη στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Κακές μνήμες έχει η Ρεάλ Μαδρίτης από τα ταξίδια της στην Αθήνα, καθώς δεν έχει φύγει νικήτρια ποτέ.

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 1955 η «Βασίλισσα» πραγματοποίησε το πρώτο της ταξίδι για λογαριασμό ευρωπαϊκής διοργάνωσης με προορισμό την Γενεύη. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 66 χρόνια, με τους Μαδριλένους να έχουν φτάσει στην κατάκτηση 13 τροπαίων Champions League.

Σήμερα η ισπανική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Champions League και το Μπέργκαμο, όπου θα λάβει χώρα το ματς, είναι η 104η πόλη που ταξιδεύει ο σύλλογος.

Με αφορμή το σημερινό ταξίδι της Ρεάλ, η Marca θυμήθηκε όλα τα ευρωπαϊκά ταξίδια των «μερένχες» στην κάθε πόλη ξεχωριστά. Η ισπανική ιστοσελίδα στάθηκε στο γεγονός πως οι Μαδριλένοι δεν έχουν καταφέρει να φύγουν ποτέ με τη νίκη από την Αθήνα, χαρακτηρίζοντας την ως καταραμένη πόλη για εκείνους.

Συγκεκριμένα, η «Βασίλισσα» έχει παίξει 9 αναμετρήσεις στην πρωτεύουσα της χώρας μας και μετράει 6 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ το 1971 είχε ηττηθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ