Κλοπ : «Για να νικήσουμε την Πόρτο πρέπει να είμαστε παραπάνω από καλοί»

Κλοπ : «Για να νικήσουμε την Πόρτο πρέπει να είμαστε παραπάνω από καλοί»

Τον σεβασμό του στην αποψινή αντίπαλο της Λίβερπουλ εξέφρασε ο προπονητής των κόκκινων, Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται απόψε (21:45) στην έδρα της Πόρτο για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Champions League. Ο προπονητής των κόκκινων, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με καλά λόγια για τους Πορτογάλους στη χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι για να νικήσει η Λίβερπουλ την Πόρτο πρέπει να παρουσιαστεί παραπάνω από καλή στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι Πορτογάλοι συνδυάζουν καλό ποδόσφαιρο και μαχητικότητα.

«Στη μέρα μας είμαστε πολύ καλοί, αλλά για να πάρουμε αποτέλεσμα από την Πόρτο στην έδρα της πρέπει να είμαστε παραπάνω από καλοί. Ξέρουμε τι ώθηση μας δίνει το Ανφιλντ και πόσο επηρεάζει ο κόσμος μας την εικόνα ενός αγώνα, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι το πρώτο ματς. Μετά θα δούμε για τη ρεβάνς. Σέβομαι την Πόρτο, μου αρέσουν οι ομάδες που συνδυάζουν καλό ποδόσφαιρο και μαχητικότητα, αλλά κι εμείς δεν είμαστε κακή ομάδα, θα παλέψουμε για να πάμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη ρεβάνς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ