Εκτός Αγγλίας οι αναμετρήσεις των Σίτι και Λίβερπουλ για το Champions League

Εκτός Αγγλίας οι αναμετρήσεις των Σίτι και Λίβερπουλ για το Champions League

Μπορεί όλα να έδειχναν πως οι αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Λειψία και Σίτι-Γκλάντμπαχ θα διεξάγονταν κανονικά στην Αγγλία, ωστόσο λόγω των μέτρων που ισχύουν στην Γερμανία για τον κορωνοϊό θα πρέπει να βρεθούν νέες έδρες για τα δύο παιχνίδια.

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στα παιχνίδια Λίβερπουλ-Λειψία και Σίτι-Γκλάντμπαχ, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν γίνεται να διεξαχθούν εντός Αγγλίας εξαιτίας των μέτρων που ισχύουν στην Γερμανία για τον κορωνοϊό.

Ναι μεν οι δύο γερμανικές ομάδες θα μπορούν να ταξιδέψουν για την Αγγλία, στις 10 και 16 Μαρτίου που είναι τα παιχνίδια τους, μιας και λήγουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, όμως σύμφωνα με τους Άγγλους, το πρόβλημα βρίσκεται στην επιστροφή.

Συγκεκριμένα, οι αποστολές της Λειψίας και της Γκλάντμπαχ θα πρέπει με την επιστροφή τους στη Γερμανία να μπουν σε καραντίνα για 10 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως δημιουργείται πρόβλημα για τους αγώνες τους στη Bundesliga.

Τέλος οι γερμανικές ομάδες έχουν ενημερώσει ήδη την UEFA και το μόνο που απομένει είναι η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι, να ψάξουν το γήπεδο στο οποίο θα γίνουν οι αγώνες, σύμφωνα με το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ