Πάει προς Βουδαπέστη και ο επαναληπτικός του Λίβερπουλ – Λειψία

Πάει προς Βουδαπέστη και ο επαναληπτικός του Λίβερπουλ – Λειψία

Ο επαναληπτικός της Λίβερπουλ με τη Λειψία για τους «16» του Champions League αναμένεται να γίνει κι αυτός στη Βουδαπέστη, όπως το πρώτο ματς, λόγω των απαγορεύσεων που διατηρούνται για τον κορωνοϊό.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στη διεξαγωγή των αγώνων του Champions League, με το Λίβερπουλ – Λειψία να μην γίνεται στην Αγγλία λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως όλα δείχνουν και ο επαναληπτικός ανάμεσα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και τους ταύρους θα γίνει κι αυτός στη Βουδαπέστη, κάτι που έγινε και στο πρώτο ματς που η Λίβερπουλ είχε επικρατήσει με 2-0.

Όπως οι Άγγλοι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στην Γερμανία λόγω των περιορισμών που προκάλεσε η πανδημία και το πρώτο παιχνίδι με τους «ταύρους» έγινε στην Βουδαπέστη, έτσι και η Λειψία θα έπρεπε να μπει σε καραντίνα αρκετών ημερών για να βρεθεί εντός Αγγλίας.

Ο κόουτς της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, είχε αναφέρει εξ αρχής ότι θα προτιμούσε να ξαναπαίξει στην Puskas Arena και το είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ήττα (2-0) της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι και από ότι φαίνεται η επιθυμία του θα γίνει πράξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ