Κονσεϊσάο : «Το αποτέλεσμα δεν διαγράφει όλα όσα κάναμε»

Κονσεϊσάο : «Το αποτέλεσμα δεν διαγράφει όλα όσα κάναμε»

Η Πόρτο γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 μέσα στην έδρα της από τη Λίβερπουλ και ουσιαστικά είναι ήδη εκτός Champions League. Ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μίλησε μετά το παιχνίδι διαβεβαιώνοντας ότι το βαρύ αποτέλεσμα  δεν μπορεί να παρεμποδίσει τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στις άλλες διοργανώσεις που συμμετέχει η Πόρτο, ούτε ακυρώνει τα όσα […]

Η Πόρτο γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 μέσα στην έδρα της από τη Λίβερπουλ και ουσιαστικά είναι ήδη εκτός Champions League. Ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μίλησε μετά το παιχνίδι διαβεβαιώνοντας ότι το βαρύ αποτέλεσμα  δεν μπορεί να παρεμποδίσει τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στις άλλες διοργανώσεις που συμμετέχει η Πόρτο, ούτε ακυρώνει τα όσα έχει καταφέρει η ομάδα.

«Ξεκινήσαμε το ματς με ισορροπημένο τρόπο, μέχρι τα πρώτα  20 λεπτά δεν υπήρχαν ευκαιρίες για γκολ από αυτούς και ήδη είχαμε μια ευκαιρία με τον Οτάβιο. Στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια να βγούμε γρήγορα για την επίθεση μέσω του τερματοφύλακα, χάσαμε την μπάλα και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Εγιναν κάποια λάθη που πληρώνονται ακριβά εναντίον ομάδων αυτής της ποιότητας, όπως η Λίβερπουλ», ανέφερε ο πρώην παίκτης και παράγοντας του ΠΑΟΚ, και πρόσθεσε.

«Υπήρξε καλή αντίδραση στο γκολ, αλλά καταλήξαμε να δεχθούμε το δεύτερο, δείχνοντας κάποια παθητικότητα από την πλευρά μας. Από εκεί ήταν πιο δύσκολο να παίξουμε, ήταν ένα σκληρό χτύπημα για τους παίκτες. Αν στο δεύτερο μέρος είχαμε μειώσει, και ο Σοάρες είχε μια ευκαιρία, όλα θα άλλαζαν. Από το 0-3 και μετά δεν υπήρχε άλλο παιχνίδι. Είμαστε λυπημένοι, απογοητευμένοι, κανείς δεν είναι περισσότερο από εμάς. Είναι ένα αποτέλεσμα που χρησιμεύει στην εξαγωγή συμπερασμάτων, αλλά δεν ακυρώνει τίποτα απ΄όσα έχουμε κάνει σε άλλες διοργανώσεις. Είμαστε πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, βρισκόμαστε στο πορτογαλικό Κύπελλο και θέλουμε να δώσουμε μια απάντηση ενάντια στη Ρίο Αβε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ