Αλ Κελαϊφί : «Η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα»

Αλ Κελαϊφί : «Η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη και νίκησε χθες με 3-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Μπερναμπέου», στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στους «16» του Champions League. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, όμως, έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, όπως σχετικά δήλωσε ο πρόεδρος της, Νασέρ Αλ Κελαϊφι: «Αυτό το φαινόμενο πρέπει να σταματήσει. Όποτε παίζουμε κόντρα σε […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη και νίκησε χθες με 3-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Μπερναμπέου», στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στους «16» του Champions League.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, όμως, έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, όπως σχετικά δήλωσε ο πρόεδρος της, Νασέρ Αλ Κελαϊφι:

«Αυτό το φαινόμενο πρέπει να σταματήσει. Όποτε παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, συμβαίνει πάντα το ίδιο με τη διαιτησία. Το ίδιο συνέβη και πέρυσι με την Μπαρτσελόνα, το ίδιο συνέβη και στη Μαδρίτη. Εντάξει η Ρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό το φαινόμενο πρέπει να σταματήσει και επιτέλους η UEFA πρέπει να λάβει μέτρα για να προστατεύσει την ομάδα μου», επεσήμανε ο Αλ Κελαϊφι και συμπλήρωσε:

«Δεν λέω πως χάσαμε λόγω της διαιτησίας, αλλά ότι η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα. Δεν γίνεται να συνεχιστεί έτσι ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων. Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία πρέπει ν’ αναλάβει τις ευθύνες της, καθώς δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι. Η Παρί έχει αδικηθεί σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια και αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ