Λεμονής στους παίκτες: «Δώστε και την ψυχή σας»

Λεμονής στους παίκτες: «Δώστε και την ψυχή σας»

Ο Τάκης Λεμονής ζήτησε στο ημίχρονο απ' τους παίκτες του, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τον κόσμο που γέμισε το "Καραϊσκάκη"

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο «μπαμ» απέναντι στην Μπαρτσελόνα και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μεγάλη συμβολή στην τεράστια επιτυχία των «ερυθρόλευκων», είχε ο Τάκης Λεμονής.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος δικαιώθηκε με τις επιλογές του και είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά το τέλος του ιστορικού αγώνα στο «Καραϊσκάκη».

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί και δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο έζησε το παιχνίδι ο Λεμονής, είναι τα όσα είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκπληκτική και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ζήτησε απ’ τους παίκτες να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους, για να μην απογοητεύσουν τους φίλους τους. «Να δώσετε και την ψυχή σας» είπε χαρακτηριστικά ο Λεμονής κάνοντας λόγο για ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

«Όσα χρόνια είμαι στον Ολυμπιακό δεν έχω ξαναδεί να γίνεται κάτι τέτοιο. Αυτό που γίνεται σήμερα με τον κόσμο είναι ανεπανάληπτο και δεν πρέπει να απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας. Παρά την ήττα μας απ’ τον Παναθηναϊκό, ο κόσμος είναι εδώ και μας στηρίζει. Θέλει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ