Ο Χάαλαντ εξήγησε τι έγινε με τον Μπόνο στη φάση του πέναλτι (vids)

Ο Χάαλαντ εξήγησε τι έγινε με τον Μπόνο στη φάση του πέναλτι (vids)

'Επειτα από την λήξη της αναμέτρησης εναντίον της Σεβίλλης. ο Χάαλαντ μίλησε στα Μέσα και εξήγησε τι συνέβη με τον Μπόνο, με τον οποίο φάνηκε να έχε μια λεκτική διαμάχη.

Η Μπορούσια Ντόρτμπουντ εξασφάλισε το εισητήριο για την προημιτελική φάση του Champions League, καθώς έμεινε στο 2-2 με τη Σεβίλλη και χάρη στη νίκη της με 3-2 στη πρώτη αναμέτρηση πήρε την πρόκριση για την φάση των «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωης.

Για μια ακόμη φορά, ήρωας για τους Βεσταφαλούς είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε τα δύο τέρματα κα έπειτα απ’ το φινάλε της αναμέτρησης εξήγησε τι συνέβη στη φάση με τα δυο πέναλτι και τη λεκτική του διαμάχη με τον Μπόνο.

«Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά η πρόκρισή μας στον επόμενο γύρο με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Τους περιμέναμε ότι θα έρθουν εδώ να παίξουν δυνατά και να ψάξουν το γκολ, αλλά το δικό μας πρώτο γκολ από εμένα μάς απελευθέρωσε, διότι μετά εκείνοι χρειάζονταν τρία γκολ», είπε αρχικά ο Νορβηγός επιθετικός και εν συνεχεία εξήγησε τι συνέβη με τον Μπόνο:

«Ήταν μια περίεργη φάση με τα δυο πέναλτι που χρειάστηκε να εκτελέσω. Στο πρώτο ήταν μπροστά από τη γραμμή, αλλιώς θα ευστοχούσα όπως έγινε και στο δεύτερο. Ένα πέναλτι που ήρθε μετά από ένα ωραίο γκολ που πέτυχα και δεν μέτρησε. Έχασα το πρώτο πέναλτι επειδή ο τερματοφύλακας δεν έμεινε στη γραμμή όπως στο δεύτερο.

Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν λίγο νευρικός στο δεύτερο πέναλτι, ειδικά αφού μου είχε φωνάξει στο πρόσωπο μετά το πρώτο και ήρθε η ώρα για να το εκτελέσω ξανά. Είπα πως θα έπρεπε να σκοράρω το γκολ, το έκανα και μου άρεσε. Δεν ξέρω τι ακριβώς σήμαινε αυτό που μου είπε, αλλά πρέπει να σήμαινε πάνω κάτω το ίδιο. Συνήθως έτσι συμβαίνει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ