Ο ιταλικός τύπος κατέκρινε έντονα τη Γιουβέντους

Ο ιταλικός τύπος κατέκρινε έντονα τη Γιουβέντους

Πολύ έντονη κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στους ακριβοπληρωμένους συμπαίκτες του άσκησε ο ιταλικός Τύπος έπειτα από τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Πόρτο.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να πάρει το εισητήριο για την φάση των «8» του Champions League, καθώς αποκλείστηκε από την Πόρτο στην παράταση. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά για τον Ρονάλντο και την παρέα του, που γνωρίζουν έναν πρόωρο αποκλεισμό…

Ο ιταλικός Τύπος άσκησε πάρα πολύ έντονη κριτική στην ομάδα του Τορίνο για το γεγονός ότι για έναν ακόμη χρόνο, δεν κατάφερε να φτάσει έστω μέχρι την ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ γίνετε ειδική αναφορά στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντρέα Πίρλο.

Η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» μιλάει για μια «μαύρη νύχτα» για τη Γιουβέντους, ενώ η «Tuttosport» τονίζει ότι θα πρέπει να γίνουν γρήγορα ριζικές αλλαγές στην ομάδα έτσι ώστε να μην χάσει και τους εγχώριους τίτλους.

Τέλος,  η «Corriere dello Sport» έβαλε στο στόχαστρο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας για «προδοσία» από τον Πορτογάλο, εξαιτίας της  πολύ κακής του απόδοσης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ