Ποτσετίνο : «Ο Νάβας είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο»

Ποτσετίνο : «Ο Νάβας είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο»

Ο προπονητής της Παρί Ζεν Ζερμέν επαίνεσε τον γκολκίπερ του για την απόδοση του εναντίον της Μπαρτσελόνα.

Χαρούμενος για την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League, εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά τη χθεσινή ισοπαλία (1-1) στο Παρίσι, επαινώντας πάντως τη στάση της Μπαρτσελόνα.

«Είχαν πολύ υψηλό ρυθμό και ήταν δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Έπρεπε αναγκαστικά να αναλάβουν ρίσκα μετά την ήττα στο πρώτο ματς», δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Στο πρώτο ημίχρονο υποφέραμε πολύ. Αποτύχαμε στην πρώτη πάσα και χάσαμε σε ένταση και διανοητικό επίπεδο. Ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά απαντήσαμε αρκετά καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί.

Χαίρομαι που αλλάξαμε τα πράγματα που κάναμε στο πρώτο. Μετά από 180 λεπτά, είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε στα προημιτελικά. Είναι μεγάλη χαρά μετά από δύο μήνες εδώ στο Παρίσι.

Έχουμε δει τι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες, πολλή αρνητικότητα, πράγματα που δεν βοηθούν, αλλά η ομάδα έχει δείξει δύναμη και έχει κάνει ένα νοητικό κλικ. Αν φώναξα στο ημίχρονο; Φυσικά. Μερικές φορές πρέπει να το κάνεις.

Αλλά το σημαντικό είναι ότι έχουμε περάσει. Οι παίκτες κατάφεραν να ανταποκριθούν», συμπλήρωσε ο Ποτσετίνο, ενώ για τον Κέιλορ Νάβας, είπε: «Εκανε απίστευτη εμφάνιση. Υπάρχουν παρουσίες του που αποδεικνύουν την ποιότητά του ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ