Έμερι : «Θα αποκλείσουμε τη Ρεάλ»

Έμερι : «Θα αποκλείσουμε τη Ρεάλ»

Ο Ουνάι Έμερι δήλωσε πεπεισμένος ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα αποκλείσει τη Ρεάλ στον επαναληπτικό του 3-1 της Μαδρίτης. Παράλληλα, δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στις αποφάσεις του διαιτητή στο παιχνίδι εκείνο, ενώ αναφέρθηκε και στη μη χρησιμοποίηση των Ντι Μαρία και Τιάγκο Σίλβα.

Σίγουρος ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα αποκλείσει την Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της ήττας με 3-1 στην Ισπανία εμφανίστηκε ο Ουνάι Έμερι, τονίζοντας πως η ομάδα του έκανε ένα καλό παιχνίδι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με το Στρασβούργο ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στο θέμα που δημιουργήθηκε με την μη χρήση των Ντι Μαρία και Τιάγκο Σίλβα, αλλά και στο 4-1, με το οποίο είχε επικρατήσει η Παρί της Ρεάλ το 1993.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αλλά αυτή είναι η φύση του ποδοσφαίρου. Μπορεί να είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο, αλλά αν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες σου, και αυτοί το κάνουν, χάνεις. Αλλά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να προκριθούμε. Στο 0-1 είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Και στο 1-1 είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε αλλά δεν έγινε. Απλά πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί» είπε αρχικά ο Έμερι.

Όσον αφορά την αλλαγή του Καβάνι τόνισε: «Ήταν μια κίνηση τακτικής που την δουλεύουμε εδώ και μερικές εβδομάδες. Στην πραγματικότητα, όλα όσα κάναμε σ’ εκείνο το παιχνίδι τα είχαμε δουλέψει αρκετά μέσα στη σεζόν. Όσο για τον Νεϊμάρ, έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι και μας έδειξε πολλά θετικά στοιχεία του. Απλά πρέπει να βελτιωθεί σε μερικές λεπτομέρειες και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει στη ρεβάνς στην έδρα μας».

Για την μη χρησιμοποίηση των Τιάγκο Σίλβα και Ντι Μαρία ανέφερε: «Έχουμε έναν τρόπο λειτουργίας . Οι τρεις σέντερ μπακ μας μπορούν να παίξουν και να προσφέρουν στην ομάδα. Η απόφαση να ξεκινήσω τον Κιμπέμπε ήταν καθαρά τακτική. Μίλησα και με τους τρεις και έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στο μέλλον. Αλλά ο Τιάγκο Σίλβα παραμένει ο αρχηγός μας. Είναι τέλειος αρχηγός».

Για τον διαιτησία στο παιχνίδι τόνισε: «Για τον επαναληπτικό στο Παρίσι θα ήθελα να έχω τον ίδιο διαιτητή (Μασιμιλιάνο Ρόκι), με τα ίδια κριτήρια. Αυτά είναι να παίζει υπέρ της γηπεδούχου. Ό,τι λέω εδώ είναι καθαρά υποκειμενικό. Το δεύτερο γκολ της Ρεάλ είναι καθαρό οφσάιντ. Περιέργως είδα το Λιόν-Βιγιαρεάλ και η διαιτησία ήταν πολύ με αποφάσεις τόσο υπέρ όσο και κατά της Λιόν».

Όσον αφορά το πως φαντάζεται τον επαναληπτικό ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε: «Το 1993 ο Γουεά, ο Βάλντο, ο Ζινόλα και ο Κουμπουάρ πέτυχαν τέσσερα γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα μας. Είμαι πεπεισμένος ότι η τωρινή Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να κάνει το ίδιο. Πιστεύω ότι θα περάσουμε. Είμαστε 11 στο χορτάρι και θα γίνουμε 12 με τον κόσμο του Παρκ Ντε Πρενς. Και με τη δύναμη του κόσμου, θα γίνουμε 13. Όσον αφορά το μέλλον μου, εγώ θα σταθώ μόνο στο παρόν. Έχουμε ένα ματς αύριο (Σάββατο 17/2) και μετά εκείνο με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ