Marca: «Γι’ αυτό τα πήρε με τον Μποτία ο Μέσι» (pics,vids)

Marca: «Γι’ αυτό τα πήρε με τον Μποτία ο Μέσι» (pics,vids)

Η εφημερίδα της Μαδρίτης αποκαλύπτει τον έντονο διάλογο που είχαν οι δύο παίκτες κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Καραϊσκάκης το βράδυ της Τρίτης (31/10).

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να «σβήσει» επιθετικά την Μπαρτσελόνα, κρατώντας στο 0-0 στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του Δ’ ομίλου του Champions League.

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή κοίταξαν στα μάτια τους αστέρες αντιπάλους τους και μάλιστα αρκετές φορές έβαλαν τα πόδια τους στη «φωτιά». Κάτι το οποίο φαίνεται ότι δεν πολυάρεσε στους πολυδιαφημισμένους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα από το προηγούμενο ματς στην Βαρκελώνη, αρκετοί από τους παίκτες των Καταλανών αντιδρούσαν άσχημα στα μαρκαρίσματα των ερυθρολεύκων.

Τώρα η Marca έρχεται να αποκαλύψει έναν έντονο διάλογο που είχαν Λιονέλ Μέσι και Αλμπέρτο Μποτία στο ματς της Τρίτης (31/10, με αφορμή ένα δυνατό μαρκάρισμα του Ισπανού στον Αργεντινό. «Τώρα δεν μου λέει τίποτα (η συγγνώμη σου). Το έκανες μία και τώρα δεύτερη φορά. Θα τα πούμε όμως στα αποδυτήρια μετά», είπε με… απειλητικό ύφος ο Μέσι στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τη γνωστή εφημερίδα που στηρίζει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Να θυμίσουμε ότι μετά το τέλος της συνάντησης ματς του «Καμπ Νόου» ο Μποτία είχε… καταφέρει να πάρει τη φανέλα του Μέσι, ο οποίος όμως είχε αρνηθεί να τη δώσει στον Νικολάου.

Τελικά την παραχώρησε στον γνώριμό του από την Μασία, Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίον όμως τα… έσπασε στο ματς του Καραϊσκάκης!

https://www.facebook.com/to10.gr/videos/1745073595563086/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ