Champions League : «Κλειδώνει» την πρόκριση η Σίτι, όλα τα φώτα στραμμένα στη Μαδρίτη (vids)

Champions League : «Κλειδώνει» την πρόκριση η Σίτι, όλα τα φώτα στραμμένα στη Μαδρίτη (vids)

H φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται σήμερα με τη διεξαγωγή της ρεβάνς ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα και του Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ. Τα σκορ των πρώτων αγώνων και τι περιμένουμε απόψε.

Πανδαισία ποδοσφαίρου απόψε, βράδυ Τρίτης (16/3, 22:00), με άλλα δύο εισιτήρια για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να κρίνονται.

Το Champions League λοιπόν συνεχίζεται απόψε με δυο αναμετρήσεις για τη φάση των «16». Μετά τα τέσσερα πρώτα εισιτήρια των προημιτελικών, αλλά δυο θα βγουν σήμερα σε Μαδρίτη και Βουδαπέστη, με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Αταλάντα, ενώ τη Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ σε ουδέτερη έδρα λόγω κορωνοϊού.

Οι ανοιχτοί λογαριασμοί και η Σίτι που… δεν γίνεται να χάσει την πρόκριση

Φυσικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» για το ποια ομάδα θα συνεχίσει στα προημιτελικά, αφού Ρεάλ και Αταλάντα μοιάζουν να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει στο έτερο ματς, δεδομένης και της διαφοράς δυναμικότητας αλλά και του 2-0 υπέρ των «πολιτών» στον πρώτο αγώνα.

Η «Βασίλισσα» μπορεί να νίκησε στο πρώτο ματς στο «Μπέργκαμπ» με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Μεντί, αλλά η πρόκριση είναι ανοιχτή. Και γιατί οι έδρες πλέον δεν παίζουν τόσο ρόλο όπως πριν, αλλά και γιατί η Ρεάλ εξακολουθεί να έχει μία προβληματική εικόνα στο αγωνιστικό κομμάτι. Για παράδειγμα, με τα… χίλια ζόρια νίκησε πριν λίγες μέρες στο πρωτάθλημα την Έλτσε (2-1), δείγμα της αστάθειας της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν. Φαβορί μεν οι «μερένγκες» απόψε, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Όπως και να ‘χει, η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ, στοχεύει φέτος να πάει πολύ μακριά στη διοργάνωση αφού πέρασε από έναν απαιτητικό όμιλο με Ίντερ, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Γκλάντμπαχ, ενώ οι Ιταλοί της Αταλάντα από την άλλη πλευρά θέλουν να βρεθούν για δεύτερη σερί σεζόν στα προημιτελικά. Και θα το παλέψουν όσο μπορούν.

Σχετικά με το ματς της Βουδαπέστης, το 2-0 της Σίτι δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Γκλάντμπαχ και ουσιαστικά σκοπεύει να κλειδώσει την παρουσία της στα προημιτελικά απόψε, όμως οι Γερμανοί θα αναζητήσουν το… θαύμα. Καθώς ουσιαστικά χρειάζεται να νικήσουν 3-0 για να συνεχίσουν εκείνοι στον θεσμό. Απίθανο σενάριο, αν κρίνουμε και από την τρομερή φόρμα της αγγλικής ομάδας.

Ας θυμηθούμε τι έγινε στα πρώτα ματς:

Τα σημερινά παιχνίδια:

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ (2-0 το σκορ του πρώτου αγώνα)
Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα (1-0 το σκορ του πρώτου αγώνα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ