Γκουαρντιόλα : «Δύσκολα να κατακτήσουμε και τους τέσσερις τίτλους»

Γκουαρντιόλα : «Δύσκολα να κατακτήσουμε και τους τέσσερις τίτλους»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι δύσκολα θα καταφέρει να κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους που διεκδικεί και να γράψει ιστορία.

«Η κατάκτηση τεσσάρων τίτλων δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και δεν νομίζω ότι θα συμβεί φέτος με την κατάσταση. Το μόνο πράγμα που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι αυτό το παιχνίδι και στη συνέχεια αυτό με την Έβερτον. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν, αλλά κανονικά αυτό δεν συμβαίνει. Αυτή τη στιγμή (η Σίτι) είναι χειρότερη από τις προηγούμενες, επειδή οι άλλες κατέκτησαν πολλά και αυτή η ομάδα δεν έχει κατακτήσει τίποτα. Παίρνουμε κύρος για τα τρόπαια που μπορούμε να κατακτήσουμε. Οι προηγούμενες ομάδες κέρδισαν. Αυτή η ομάδα πρέπει να το αποδείξει» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα..

Τέλος, η Σίτι έχει καταφέρει να μην δεχθεί κάποιο τέρμα στο Champions League για έξι σερί παιχνίδια και συνολικά 616 λεπτά, με τον Γκουαρντιόλα να προειδοποιεί στους παίκτες του.

«Το να κρατάμε απαραβίαστη την εστία μας είναι τόσο σημαντικό σε όλες τις διοργανώσεις. Ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν είναι καλό, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό θα συμβεί αύριο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ας προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη. Έχω απίστευτο σεβασμό για την Γκλάντμπαχ. Έχουν όπλα και ξέρουν πως να τα χρησιμοποιήσουν. Θέλω να δω τη Σίτι να προσπαθεί να πάρει τη νίκη στον αγώνα» επισήμανε ο Ισπανός τεχνικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ