Απίθανο στατιστικό: Η Μάντσεστερ Σίτι έχει να φάει γκολ πάνω από 11 ώρες

Απίθανο στατιστικό: Η Μάντσεστερ Σίτι έχει να φάει γκολ πάνω από 11 ώρες

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά το 2-0 επί της Γκλάντμπαχ συνεχίζει να κρατάει ανέπαφη την εστία της στο Champions League περισσότερες από 11 ώρες.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν σε όλους τους τομείς και μετά τη νίκη επί της Γκλάντμπαχ με 2-0 και την πρόκριση στους «8» του Champions League, συμπλήρωσε επτά συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία κράτησε απαραβίαστη την εστία της.

Συγκεκριμένα, έχει να δεχτεί γκολ από το ματς της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων απέναντι στην Πόρτο στις 21 Οκτωβρίου, όταν ο Λουίς Ντίας είχε ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό του αγώνα του «Etihad», και έκτοτε πέτυχε 17 τέρματα δίχως να δεχτεί ούτε ένα, απέναντι σε Ολυμπιακό, Πόρτο, Μαρσέιγ και Γκλάντμπαχ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κρατήσει το μηδέν παθητικό σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ για συνολικά 11 ώρες και 31 λεπτά και με το 90λεπτο που πρόσθεσε στην πλάτη της απέναντι στην Γκλάντμπαχ ξεπέρασε την Γιουβέντους, για να να ανέβει στη 2η θέση της σχετικής λίστας με τα περισσότερα λεπτά απαραβίαστης εστίας.

Στην κορυφή παραμένει η Άρσεναλ που μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 10 διαδοχικά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2005-06, με το σερί της να σπάει όμως με άσχημο τρόπο, αφού ηττήθηκε 2-1 στον τελικό του «Stade de France» από την Μπαρτσελόνα και έχασε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ