Πέδρο : «Ξεχωριστό το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα»

Πέδρο : «Ξεχωριστό το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα»

Ο Πέδρο τόνισε πως το παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για εκείνον, λόγω του Μπλαουγκράνα παρελθόντος του.

Ανυπόμονος για το παιχνίδι της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Πέδρο, ο οποίος τόνισε πως ο Μέσι είναι «ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο».

O Ισπανός διεθνής πέτυχε το δεύτερο γκολ των Μπλε στο παιχνίδι του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Χαλ την Παρασκευή, το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του πριν το πρώτο ματς με τους Μπλαουγκράνα.

«Είμαστε και πάλι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση πριν από αυτό το τεράστιο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Εχουμε πλέον δύο καλά ματς στο ενεργητικό μας, με τη Γουέστ Μπρομ στο πρωτάθλημα και τη Χαλ στο κύπελλο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα και να προετοιμαστούμε σωστά», τόνισε.
«Για μένα θα είναι λίγο παράξενα τα πράγματα, ειδικά στην αρχή, αλλά χαίρομαι που θα ξαναδώ τους πρώην συμπαίκτες μου, με τους οποίους ζήσαμε τόσα πολλά τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι ένα ξεχωριστό ματς αυτό για μένα. Είναι οι ίδιοι κάθε χρόνο και παίζουν σπουδαία παντού. Οσο για τον Μέσι, τι να πω; Είναι ο καλύτερος στον κόσμο και κάνει τη διαφορά. Δύσκολα θα τον σταματήσουμε», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ