Ρομπέρτο Κάρλος : «O Σαλάχ ούτε που θα πλησιάσει τον Σέρχιο Ράμος»

Ρομπέρτο Κάρλος : «O Σαλάχ ούτε που θα πλησιάσει τον Σέρχιο Ράμος»

Την κλήρωση που έφερε αντιμέτωπη τη Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος θυμήθηκε τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στη σύγκρουση με τον Σέρχιο Ράμος στο τελικό του Κιέβου, τονίζοντας ότι ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ δεν θα πλησιάσει τον αρχηγό της «Βασίλισσας».

Ρεάλ και Λίβερπουλ θα έρθουν αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Champions League, με την κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από τον τελικό της σεζόν 2017/18 που διεξήχθει στο Κίεβο και τη… σύγκρουση του Σαλάχ με τον Ράμος, από την οποία προκλήθηκε ο τραυματισμός του Αιγύπτιου επιθετικού.

 

Την κλήρωση σχολίασε ο Ρομπέρτο Κάρλος σχολιάζοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν θα πλησιάσει σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης.

«O Σαλάχ ούτε που θα πλησιάσει τον Σέρχιο Ράμος. Θα είναι μία μονομαχία για την οποία γίνει πολλή συζήτηση. Θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Το πρώτο ματς είναι στη Μαδρίτη και η Ρεάλ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ.

Το σημαντικό είναι να έχει ο Ζιντάν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, Πρέπει να ανησυχούμε για τη Λίβερπουλ, αλλά εκείνοι πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για εμάς», σχολίασε ο πρωην θρύλος της ομάδας της Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ