Φερέιρα : «Θα ήθελα να δω εάν ο Γκουαρντιόλα κατακτούσε Champions League με την Πόρτο»

Φερέιρα : «Θα ήθελα να δω εάν ο Γκουαρντιόλα κατακτούσε Champions League με την Πόρτο»

Mία πρόκληση είχε να προτείνει στον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μία διαφορετική πρόταση για τον Πεπ Γκουραντιόλα, είχε ο προπονητής της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως θα ήταν πολύ ωραία ιδέα για τον Ισπανό τεχνικό, να αναλάβει ένα πρότζεκτ μιας ομάδας που δεν έχει τόσο μεγάλη οικονομική ευχέρεια. Την ίδια ώρα εξέφρασε και τον θαυμασμό του, στο πρόσωπο του συμπατριώτη του, Ζοσέ Μουρίνιο.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Θα ήθελα να δω τον Γκουαρδιόλα να λέει όχι, τώρα θα πάω στην Πόρτο. Θα πάω στην Πορτογαλία για να γίνω πρωταθλητής Ευρώπης. Τον θαυμάζω πολύ πάντως. Από την μία αναλαμβάνεις ομάδες που ξοδεύουν τεράστια ποσά για να δημιουργήσεις ένα σύνολο για τελικούς και από την άλλη δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Για παράδειγμα ο Μουρίνιο κατέκτησε το Champions League με την Πόρτο και με την Ίντερ 50 χρόνια μετά. Για μένα αυτό είναι το παράδειγμα. Εάν τον συναντήσω θα τον αποθεώσω.

Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ με τον Μουρίνιο, απλά είχαμε ανταλλάξει ένα μήνυμα. Για μένα είναι η μεγαλύτερη αναφορά στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Είναι εκείνος που άνοιξε τον δρόμο σε όλους. Από την πλευρά μου πάντα θα υπάρχει τεράστιος θαυμασμός.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ