Champions League: Νάπολι – Μάντσεστερ Σίτι 2-4

Champions League: Νάπολι – Μάντσεστερ Σίτι 2-4

Μεγάλη νίκη για την Μάντσεστερ Σίτι επί της Νάπολι στο Σαν Πάολο με 4-2 με ιστορικό ρεκόρ Αγουέρο. Η Σαχτάρ επικράτησε εύκολα 3-1 της Φέγενορντ

Ματσάρα και «τρελό διπλό» από την Μάντσεστερ Σίτι επί της Νάπολι εκτός έδρας. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα επικράτησε με 4-2 και πήρε την πρόκριση στους «16».

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε γρήγορα την ανατροπή και με το τελικό 3-1 πήρε μία άνετη νίκη επί της Φέγενορντ και βρίσκεται πιο κοντά στην επόμενη φάση.

Νάπολι-Μάντσεστερ Σιτι 2-4

«Τρελή» ματσάρα στο Σαν Πάολο με την Μάντσεστερ Σίτι να παίρνει τεράστιο «διπλό», παίζοντας μπαλάρα, επικράτησε 4-2 επί της Νάπολι και πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League. Μάλιστα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πολύ κοντα στο να καπαρώσει και την πρώτη θέση του 6ου ομίλου.

Η Νάπολι άνοιξε το σκορ στο 21’ με τον Ινσίνιε να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό τέρμα. Μαγική ασίστ του Μέρτενες και άψογο τελείωμα από τον 26χρονο άσο για το 1-0.

Ωστόσο, η Σίτι όπως έχει αποδείξει πολλάκις φέτος δεν το βάζει κάτω και ξέρει πώς να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με όλους τους τρόπους.

Στο 34’ ο Οταμέντι τους νίκησε όλους στον αέρα, πήρε την κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Γκουντογάν και σκόραρε ισοφαρίζοντας για την ομάδα του, με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη πιο απολαυστικό από το πρώτο και το τελικό σκορ (4-2) τα λέει όλα.

Στο 49′ ο Στόουνς έκανε το 1-2 μετά από ασίστ του Σανέ αλλά η Νάπολι μπόρεσε και απάντησε άμεσα.

Στο 62′ ο Ζορζίνιο ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε προσωρινά το 2-2.

Αυτό μέχρι το 69′, όταν ο Αγουέρο μετά από υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας του τελείωσε άψογα τη φάση, πέτυχε το 2-3 και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις (90+2′) και έκλεισε με εμφατικό τρόπο μια πολύ εντυπωσιακή αναμέτρηση που έληξε 4-2 υπέρ των «πολιτών», οι οποίοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και μία ανάσα από την κορυφή του ομίλου. Από την άλλη, η Νάπολι είναι σε πολύ άσχημη θέση καθώς βρίσκεται κοντά στον αποκλεισμό από την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Φέγενορντ 3-1

Μεγάλη ανατροπή από την Σαχτάρ, η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα σε δύο λεπτά έκανε το 2-1, έβαλε και τρίτο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο και «πάτησε» τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με καρφωτή κεφαλιά του Γιόργκενσεν αλλά δεν πρόλαβαν να χαρούν σχεδόν καθόλου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Φερέιρα έφερε το ματς στα ίσα μετά από μία περίεργη φάση στα καρέ της Φέγιενορντ.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 17’ με τον Μάρλος να πετυχαίνει ένα πολύ εντυπωσιακό τέρμα.

O 29χρονος άσος με ένα πανέμορφο σουτ έκανε την ανατροπή και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με το 2-1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ο Μάρλος σκόραρε ξανά στο 68′ και έγραψε το τελικό 3-1. Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική για τους Ουκρανούς καθώς βρίσκονται στην 2η θέση του ομίλου που οδηγεί στην επόμενη φάση του Champions League και κρατούν πλέον την τύχη στα χέρια τους. Από την άλλη η Φέγενορντ θα παλέψει για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι 12

Σαχτάρ Ντόνεντσκ 9

Νάπολι 3

Φέγενορντ 0

Τα σημερινά αποτελέσματα του 6ου ομίλου

Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι 2-4

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Φέγενορντ 3-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ