Φερέιρα : «Στο ματς με την Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ ήταν συλλογικά καλύτερος»

Φερέιρα : «Στο ματς με την Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ ήταν συλλογικά καλύτερος»

Για τη σπουδαία νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα το προηγούμενο καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League, μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ολοκλήρωσε τις ολιγοήμερες διακοπές του και πλέον βρίσκεται στη Βραζιλία, καθώς το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Παλμέιρας για τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε σε Μέσο της Βραζιλίας για το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε και πήρε την πρόκριση τότε.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φερέιρα:

«Πριν από την κλήρωση ήθελα να μας τύχει η Μπενφίκα. Κι αυτό διότι θεωρούσα ότι θα τους πετυχαίναμε στην αρχή της εξέλιξής τους. Ακόμη θα μάθαιναν και θα τους “σκοτώναμε” στην έδρα μας διότι ήμασταν μπροστά από άποψη προετοιμασίας. Πιο έτοιμοι. Αν ήταν δύο παιχνίδια, θέλω να είμαι ειλικρινής, η Μπενφίκα θα προκρινόταν. Αλλά με ένα παιχνίδι κι αυτό στην Ελλάδα, ήξερα ότι έχουμε πιθανότητες.

Ήδη είχα έναν χρόνο δουλειάς πίσω μου, η ομάδα είχε ομοιογένεια, οπότε ήδη είχαμε ένα πλεονέκτημα. Αν ανέλυες το παιχνίδι σε ατομικό επίπεδο, θα έπρεπε να χάσουμε εύκολα, αλλά συλλογικά, ως ομάδα, ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε όλες τις συνθήκες υπέρ μας για να προκριθούμε και η νίκη είχε τεράστιο αντίκτυπο. Αποκλείσαμε άξια την Μπενφίκα και νομίζω ότι έχω νικήσει τον Ζόρζε Ζέσους περισσότερες φορές από ό,τι με έχει νικήσει εκείνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ