Σαλάχ : «Μάθαμε να είμαστε νικητές»

Σαλάχ : «Μάθαμε να είμαστε νικητές»

O Mοχάμεντ Σαλάχ δεν θέλησε να αναφερθεί στο συμβάν με τον Σέρχιο Ράμος που έγινε στον τελικό του 2018 στο Κίεβο, τονίζοντας ότι έχει ένα παραπάνω κίνητρο για να πάρει η ομάδα του τη νίκη εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον τελικό του UEFA Champions League το 2018 στο Κίεβο, ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε από μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος πολύ σοβαρά στον ώμο και είχε αποχωρήσει κλαίγοντας από την αναμέτρηση, με τη βασίλισσα στο φινάλε αυτής να στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Φέτος, η Λίβερπουλ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ρεάλ για την προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Σαλάχ να μιλάει στην Marca ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Μαδρίτης για πρώτη φορά έπειτα από εκείνον τον τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν σκέφτομαι τι είχε γίνει σ’ εκείνο το ματς, είναι στο παρελθόν. Δεν σκέφτομαι τι έγινε τότε, σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Όλοι θέλουμε να νικήσουμε. Ας πούμε ότι εγώ έχω ένα ιδιαίτερο κίνητρο για να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στα ημιτελικά. Ό,τι συμβεί δεν θα αλλάξει ό,τι έχει ήδη γράψει η ιστορία από εκείνον τον τελικό στο Κίεβο. Έχουμε πάρει ένα Champions League και ένα πρωτάθλημα από τότε. Μάθαμε να είμαστε νικητές…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ