Βαλβέρδε : «Σημαντικό ματς για μένα και τον Μέσι»

Βαλβέρδε : «Σημαντικό ματς για μένα και τον Μέσι»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα κόντρα στην Τσέλσι για όλους στην Μπαρτσελόνα και τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο και του Αντόνιο Κόντε.

Τις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα στην Τσέλσι αναγνώρισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα να τονίζει τη σημασία του παιχνιδιού αυτού για άπαντες στους Μπλαουγκράνα.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο τόσο της Τσέλσι όσο και του Αντόνιο Κόντε και επισήμανε πως το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο για τους Καταλανούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα:

«Είναι δύσκολο να σκοράρεις εκτός έδρας στο Champions League και δύσκολο θα είναι και αύριο (σ.σ σήμερα). Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Απέναντι σε μια ομάδα που αμύνεται καλά, που μπορεί να σε εκπλήξει στην αντεπίθεση.

Είναι σημαντικό ματς για όλους. Για τον Λέο και για μένα επίσης. Θα είναι δύσκολο, λόγω του αντιπάλου. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Όποτε και να παίξεις με την Τσέλσι, είναι άσχημο. Διατηρεί την περυσινή ποιότητά της. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά βελτιώνεται. Έχουν τον Αζάρ, τώρα τον Ζιρού, τον Πέδρο.

Ο Κόντε είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Για το βιογραφικό του, για ο,τι έκανε στη Γιουβέντους και την Τσέλσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ