Ντέλε Άλι: «Είμαστε κορυφαία ομάδα και τέτοιες βραδιές το αποδεικνύουν»

Ντέλε Άλι: «Είμαστε κορυφαία ομάδα και τέτοιες βραδιές το αποδεικνύουν»

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Ρεάλ, στη νίκη της Τότεναμ με 3-1 και δήλωσε ότι τέτοιες βραδιές αποδεικνύουν πως η ομάδα του δεν βρίσκεται στο Champions League απλά για τη συμμετοχή.

Η Τότεναμ κέρδισε με 3-1 την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League με τον Ντέλε Άλι να πετυχαίνει δύο γκολ για τους Λονδρέζους.

Μάλιστα, όπως δήλωσε, τέτοιες βραδιές αποδεικνύουν ότι η Τότεανμ είναι κορυφαία ομάδα και δεν βρίσκεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση απλά για τη συμμετοχή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αισθανόμαστε ότι είμαστε ομάδα του κορυφαίου επιπέδου και τέτοιες βραδιές και αποτελέσματα κόντρα σε τόσο μεγάλες ομάδες, το αποδεικνύουν. Έχουμε πει ότι θέλουμε να παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ για να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο, όχι απλά να συμμετέχουμε.

Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη νίκη κι εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα για τα δύο γκολ που πέτυχα. Ήμασταν γεμάτοι αυτοπεποίθηση έπειτα από το αποτέλεσμα που πήραμε και στο εκτός έδρας ματς και ξέραμε ότι είχαμε πιθανότητες για κάτι καλό αν ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και το παλεύαμε» ήταν τα λόγια του σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων στη νίκη (3-1) επί της «βασίλισσας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ