Βραδιά Champions League και στοιχήματος!

Βραδιά Champions League και στοιχήματος!

Δύο ματς Ευρώπης για σήμερα και το Stoiximaview προτείνει..

Έχει δράση και πάλι στο Champions League με δύο σημαντικούς και δυνατούς αγώνες, Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ. Το Stoiximaview δίνει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος για τις δύο αναμετρήσεις.

Ρεάλ-Λίβερπουλ (22.00): Μεγάλο ζευγάρι και λόγω ονομάτων και λόγω της κατάστασης που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η Ρεάλ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στη Λίβερπουλ, η οποία θέλει να στείλει από τώρα το μήνυμα.

Ρεάλ-Λίβερπουλ (22.00): Επέστρεψε με ζέσταμα από το break των εθνικών ομάδων, καθαρίζοντας 2-0 την Έιμπαρ. Τώρα όλο το βάρος πέφτει στο ματς με τη Λίβερπουλ αλλά και στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, που ακολουθεί στο καπάκι. Η αλήθεια είναι πως το timing είναι κάκιστο για την ομάδα του Ζιντάν, αφού ουσιαστικά μέσα σε μία εβδομάδα παίζει όλη τη χρονιά. Εκτός θα είναι και πάλι ο Σέρχιο Ράμος, ωστόσο, βάσει της εικόνας του ιατρικού δελτίου της Ρεάλ το τελευταίο δίμηνο μπορούμε να πούμε πως αυτή τη στιγμή τα προβλήματα έχουν μειωθεί σημαντικά.

Ρεάλ-Λίβερπουλ (22.00): Η Λίβερπουλ είναι εδώ! Αυτό έδειξε τουλάχιστον με την εικόνα της και το 0-3 στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Έτσι, έχοντας βρει και πάλι ψυχολογία θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης από το πρώτο ματς στη Μαδρίτη. Και ο Κλοπ έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα τραυματισμών τη φετινή χρονιά. Σε ότι αφορά τα πλάνα του, ενδέχεται να μην αλλάξει τίποτα σε σχέση με το τελευταίο ματς πλην του Βαϊνάλντουμ που παίζει να πάρει τη θέση του Μίλνερ στον άξονα. Από εκεί και πέρα η τριάδα των Μανέ, Φιρμίνο και Σαλάχ δεν θα σπάσει στην επίθεση.

Ρεάλ-Λίβερπουλ (22.00): Ζόρικο ζευγάρι αντικειμενικά. Και οι δύο θέλουν την πρόκριση σε μια χρονιά που μας έχουν δώσει του κόσμου τα δικαιώματα. Επίσης, είναι σημαντικό το γεγονός πως οι ρεντς έρχονται από ντέρμπι, ενώ οι μερένχες έχουν μπροστά τους το clasico. Μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας αλλά δεν αποκλείω οι δύο προπονητές να το πάνε όσο πιο συντηρητικά γίνεται. Έτσι, πάμε στοίχημα με το Under 2.5 στο τουλάχιστον δελεαστικό 2.04.

Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ: Ένα κλασικό ματς της Σίτι!

Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ (22:00): Πέρασε η πρώτη αγωνιστική των εγχώριων διοργανώσεων μετά τις Εθνικές ομάδες και πλέον προχωράμε με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Έχουμε αγώνες από Champions και Europa League, έχοντας πλέον φτάσει σε μία κρίσιμη φάση των διοργανώσεων και συγκεκριμένα στα προημιτελικά.

Εμείς εδώ σε αυτήν τη γωνιά πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση στην Αγγλία και συγκεκριμένα το ματς της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Ντόρτμουντ. Μία Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού έχει ξεφύγει αρκετά στη βαθμολογία από τη Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ (22:00): Επίσης είναι από τις σεζόν που δείχνουν οι Άγγλοι πως είναι αποφασισμένοι και δυνατοί να καταφέρουν κάτι καλό στο Champions League, κάτι το οποίο είναι ο… καημός τους! Για να φτάσει στα προημιτελικά η Σίτι στη φάση των «16» απέκλεισε εύκολα μάλιστα την Γκλάντμπαχ, νικώντας με 2-0 και στα δύο ματς.

Παίζει στην Αγγλία κόντρα στην Ντόρμουντ. Μία Ντόρτμουντ η οποία στη Γερμανία δεν τα πάει τόσο καλά όσο θα ήθελε, αφού είναι στην 5η θέση και κυνηγάει θέση για το Champions League της νέας σεζόν.

Παρόλα αυτά όμως στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης κατάφερε να αποκλείσει έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Σεβίλλη. Νίκησε με 3-2 στην Ισπανία και στη Γερμανία ήρθε 2-2.

Είναι από τις επικίνδυνες ομάδες στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, ενώ έχει και έναν Χάαλαντ σε τρομερή κατάσταση!

Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ (22:00): Το στοίχημα που έχουμε να προτείνουμε για το ματς αυτό είναι τα γκολ. Αποφεύγουμε για τα προγνωστικά στοιχήματος το σημείο του αγώνα και όπως είπαμε πάμε στα γκολ του παιχνιδιού. Η λογική λέει πως η Σίτι θα πάει το ματς στα μέτρα της. Οι Άγγλοι είναι ομάδα η οποία «πνίγει» τον αντίπαλό της αλλά δεν τον σκοτώνει με πολλά γκολ, φάνηκε αυτό και στο ζευγάρι με την Γκλάντμπαχ. Στη λογική αυτή θέλουμε το 2-3 γκολ της αναμέτρησης σε απόδοση 2.21.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ