Πέπε : «Η Τσέλσι αξίζει 700 εκατομμύρια ευρώ αλλά τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα» (vid)

Πέπε : «Η Τσέλσι αξίζει 700 εκατομμύρια ευρώ αλλά τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα» (vid)

Ο Πέπε μίλησε για το παιχνίδι της Πόρτο με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League (7/4) και στάθηκε στην χρηματηστηριακή αξία των «μπλε», τονίζοντας ότι τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα.

Στη σημερινή αναμέτρηση της Πόρτο με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League (7/4) αναφέρθηκε ο Πέπε, ο οποίος στάθηκε στην χρηματηστηριακή αξία των «μπλε» και τόνισε πως τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα.

Οι «δράκοι» μετά την πρόκριση επί της Γιουβέντους θέλουν να φτάσουν σε μια ακόμη έκπληξη και να πάρουν από τους Λονδρέζους το εισητήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Ο αρχηγός της πορτογαλικής ομάδας δείχνει αποφασισμένος και λίγες ώρες πριν την μάχη μεταξύ των δύο ομάδων έστειλε μήνυμα πρόκρισης.

«Είμαστε μία ομάδα με πολλή ποιότητα. Έχουν χτίσει ένα πολύ καλό σύνολο. Σεβόμαστε και με το παραπάνω την Τσέλσι. Είναι μία ομάδα η οποία αξίζει 700 εκατ. ευρώ αλλά τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα στο χορτάρι. Σε αυτή τη φάση πάμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 38χρονος στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ