Γκιουνές : «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα»

Γκιουνές : «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενόλ Γκιουνές ήταν απογοητευμένος από τη βαριά ήττα της ομάδας του από την Μπάγερν λέγοντας πως η τούρκικη ομάδα δεν άξιζε το αποτέλεσμα.

Ρεαλιστής ο Σενόλ Γκιουνές, μετά τη βαριά ήττα (5-0) που γνώρισε η Μπεσίκτας στο Μόναχο από την Μπάγερν, τόνισε πως είναι αδύνατη η πρόκριση στην επόμενη φάση, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα.

«Τώρα ας σκεφτούμε το πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο να απαντήσουμε σε ένα αποτέλεσμα  τέτοιο, εναντίον της Μπάγερν», δήλωσε.

«Η Μπάγερν ήταν καλύτερη από εμάς. Μας άρεσε να είχαμε κάνει μια καλύτερη παρουσία, αλλά μετά την αποβολή όλα έγιναν δυσκολότερα. Υποφέραμε σωματικά και διανοητικά, και η Μπάγερν εκμεταλλεύτηκε αυτό το δεύτερο μισό του αγώνα. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε ο σκορ, αλλά δεν μπορούσαμε.

Είμαστε μια ομάδα επιθετική, αλλά αυτή την φορά έπρεπε να αμυνθούμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε επειδή ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός. Όμως ήταν μία υπερβολική ήττα, δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ