Ξεκινάει η δημοπρασία για τις κάρτες που υπέγραψε ο Χάαλαντ

Ξεκινάει η δημοπρασία για τις κάρτες που υπέγραψε ο Χάαλαντ

Η κάρτες που υπέγραψε ο Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμάζονται να βγουν σε δημοπρασία, μαζί με άλλα πολύ ενδιαφέροντα αντικείμενα.

Οι πολυσυζητημένες κάρτες που υπέγραψε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, είναι έτοιμες να δημοπρατηθούν από το Κέντρου για άτομα με αυτισμό «SOS» στη Μπιχόρ.

Ταδύο συγκεκριμένα αντικείμενα που έφεραν και την… θυσία του βοηθού διαιτητή Οκτάβιαν Σόβρε, ο οποίος τέθηκε εκτός πινάκων από τον Κύρο Βασσάρα εξαιτίας της κίνησης του,  δεν είναι όμως τα μοναδικά που θα βγουν «στο σφυρί».

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Ρουμανίας μάζεψε πολλές φανέλες σημαντικών Ρουμάνων ποδοσφαιριστών, όπως ο Χάτζι, ο Πετρέσκου, ο Μαφτέι και ο Τανάσε, τις οποίες θα δώσει επίσης για να συγκεντρώσει χρήματα για τον σκοπό του.

«Είμαστε υπόχρεοι στον κ. Σόβρε για την προσφορά του. Έχουμε πολλές φανέλες αλλά και δύο κάρτες υπογεγραμμένες από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Όλα τα αντικείμενα θα δημοπρατηθούν και τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου, προκειμένου παιδιά και ενήλικες που αντιμετωπίζουν βαριά μορφή αυτισμού να μπορούν να έχουν μία καλύτερη ζωή» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του ιδρύματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ