Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 0-1 : Ο Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 0-1 : Ο Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς

Η Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά! Η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη νίκη (1-0) αλλά η ομάδα του Ποκετίνο την πρόκριση, χάρη στο 3-2 του πρώτου ματς και παράλληλα την εκδίκηση για την ήττα στον περσινό τελικό. Περιμένουν τον νικητή του Σίτι - Ντόρτμουντ για να μάθουν τον αντίπαλό τους οι Παριζιάνοι.

Εκδίκηση και φουλ για κούπα! Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να έχασε (0-1)  από την Μπάγερν Μονάχου στη ρεβάνς του Παρκ ντε Πρενς ωστόσο πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League χάρη στη νίκη της με 3-2 στο πρώτο ματς και έστειλε σπίτι την ομάδα που της στέρησε πέρσι το τρόπαιο.

Ματσάρα με τρία δοκάρια σε πέντε λεπτά για τον Νεϊμάρ και πολλές ακόμη ευκαιρίες εκατέρωθεν. Περιμένει τον νικητή του Σίτι – Ντόρτμουντ (14/4, 22:00) πλέον η Παρί για να μάθει ποιο θα είναι το τελευταίο της εμπόδιο πριν τον δεύτερο σερί τελικό της στη διοργάνωση.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό από το ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να δείχνουν ανά πάσα στιγμή ότι μπορούν να σκοράρουν. Η Παρί απείλησε πρώτη με τον Εμπαπέ να μην βρίσκει στόχο στο 3ο μόλις λεπτό ενώ ο Σανέ είχε ένα καλό σουτ στο 26′ για την Μπάγερν.

Για να φτάσουμε στο πεντάλεπτο του τρόμου για τη γερμανική άμυνα που είδε τον Νεϊμάρ να κάνει ό,τι θέλει αλλά ο Νόιερ και τα δοκάρια να του στερούν το γκολ. Πρώτα στο 34′ με τον τερματοφύλακα της Μπάγερν να αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού το σουτ του Βραζιλιάνου, στο 37 το οριζόντιο δοκάρι να σταματάει νέα βολίδα του Νεϊμάρ ο οποίος βρήκε σίδερο και στο 39′ σε τετ α τετ με τον Νόιερ.

Και αφού δεν κατάφερε εκείνος να βάλει το γκολ, το έβαλε η Μπάγερν. Στο 40′ και ύστερα από μια ασθενή απόκρουση σε σουτ του Αλάμπα ο Τσούπο Μοτίνγκ με κεφαλιά έκανε το 0-1 και έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι και την πρόκριση.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μπάγερν άγγιξε το δεύτερο γκολ αλλά ο Αλάμπα αστόχησε ενώ στο 53′ ο Νεϊμάρ προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα χάνοντας ακόμη μία τεράστια ευκαιρία. Παρά το ότι ο ρυθμός ήταν καλός ευκαιρίες μεγάλες δεν υπήρξαν στη συνέχεια με τον Εμπαπέ να σκοράρει στο 78′ αλλά το γκολ να ακυρώνεται σωστά για οφσάιντ.

Στα τελευταία λεπτά η Μπάγερν πίεσε με κάθε τρόπο, έβαλε την Παρί στην περιοχή της αλλά δεν κατάφερε να βρει το χρυσό δεύτερο γκολ και μοιραία έμεινε εκτός συνέχειας παίρνοντας απλά τη νίκη της τιμής.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Ντάγκμπα, Ντανίλο, Κιμπεμπέ, Ντιαλό (58’Μπάκερ), Γκέιγ, Παρέδες, Ντι Μαρία (88’Ερέρα), Νεϊμάρ, Ντράξλερ (72’Κιν), Εμπαπέ

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Ερναντές, Ντέιβις (71’Mουσιάλα), Κίμιχ, Αλάμπα, Σανέ, Μίλερ, Κομάν, Τσούπο Μοτίνγκ (84’Μαρντίνεθ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ