Νεϊμάρ : «Ονειρευόμαστε περισσότερα, η Παρί είναι υπέροχη ομάδα»

Νεϊμάρ : «Ονειρευόμαστε περισσότερα, η Παρί είναι υπέροχη ομάδα»

Ο Νεϊμάρ τόνισε ότι η ομάδα του ονειρεύεται πολύ περισσότερα από την πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ υπογράμμισε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι υπέροχη, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του.

Ο Νεϊμάρ ήταν πολύ χαρούμενος για την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά του Champions League, έστω και αν η πρωταθλήτρια Γαλλίας χθες, έχασε (1-0) στο Παρίσι, αλλά πέρασε, αφού είχε νικήσει (3-2) στο Μόναχο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τόνισε ότι η ομάδα του ονειρεύεται πολύ περισσότερα από την πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ υπογράμμισε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι υπέροχη, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αντιμετωπίσαμε την Μπάγερν ως μεγάλη ομάδα. Αποκλείσαμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, μια υπέροχη ομάδα. Είμαστε συνεπείς στους στόχους μας. Επιστρέφουμε στους ημιτελικούς. Είναι αλήθεια ότι συνεχίσαμε να μιλάμε μεταξύ μας κατά τη διάρκεια του αγώνα, για να οργανωθούμε. Όλες αυτές οι χαμένες ευκαιρίες… για τόσο λίγο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε προκριθεί. Εάν θα μείνω στη Παρί; Είναι είναι μια υπέροχη ομάδα. Τώρα είμαστε στους ημιτελικούς και ονειρευόμαστε περισσότερα», είπε ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ