Παρί Σεν Ζερμέν : Το πάρτι των παικτών στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση επί της Μπάγερν (pics+vids)

Παρί Σεν Ζερμέν : Το πάρτι των παικτών στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση επί της Μπάγερν (pics+vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να αφήσει εκτός Champions League τη Μπάγερν Μονάχου, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού και οι παίκτες έστησαν το δικό τους... πάρτι στα αποδυτήρια.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να ηττήθηκε στη Γαλλία από τη Μπάγερν με 1-0, αλλά χάρη στην εκπληκτική εμφάνισή της στο πρώτο ματς όπου είχε νικήσει με 3-2 στο Μόναχο, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Έτσι, οι Παριζιάνοι πήραν τη δική τους… εκδίκηση για την περσινή ήττα στον τελικό της διοργάνωσης και παράλληλα εκθρόνισαν τους περσινούς Πρωταθλητές Ευρώπης. Η ομάδα του Ποτσετίνο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά ώστε να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το φετινό τρόπαιο.

Η ήττα πάντως από τη Μπάγερν ήταν ανώδυνη για την Παρί και με τη λήξη του ματς, ξεκίνησε το πάρτι, το οποίο είχε και συνέχεια στα αποδυτήρια, με τους παίκτες των Παριζιάνων να το απολαμβάνουν με την ψυχή τους.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε τον… χορό των πανηγυρισμών, με τους Γκεγέ και Κιμπεμπέ να τον ακολουθούν, ενώ οι προπονητές και το τεχνικό επιτελείο… άνοιγαν μπουκαλάκια με νερό πάνω τους όσο χόρευαν στο κέντρο των αποδυτηρίων.

Φυσικά από τους πανηγυρισμούς δεν θα μπορούσε να έλειπε ο Νεϊμάρ, ο οποίος είχε τρία δοκάρια στο ματς χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, αλλά αναδείχθηκε MVP, ενώ στα αποδυτήρια βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Νασέλ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ