Ντι Φραντσέσκο : «Δεν υπήρχε ηθικό, είχαμε δύο ταχύτητες»

Ντι Φραντσέσκο : «Δεν υπήρχε ηθικό, είχαμε δύο ταχύτητες»

Δυσαρεστημένος από την εικόνα της Ρόμα απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ εμφανίστηκε ο προπονητής των Ρωμαίων, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Στην έλλειψη ηθικού από τη Ρόμα στάθηκε ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο μετά την ήττα (2-1) από τη Σαχτάρ, που μάλιστα έφτασε με ανατροπή. «Μου φαίνεται σαν να έχω δει δύο ομάδες από την πλευρά μας στο γήπεδο και μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε θα έπρεπε να αλλάξω πολλά. Σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχει συνέχεια.

Όταν έγινε το 1-1, ήμασταν διχασμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε η διαχείριση του παιχνιδιού. Ήταν καλύτεροι από εμάς, αλλά μπορούμε να νικήσουμε στην Ρώμη. Όμως πρέπει να εξηγήσω ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο», τόνισε ο προπονητής των τζιαλορόσι.

«Υπήρχαν δύο διαφορετικές ταχύτητες σκέψης στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε λάθος σε γενικές γραμμές στην απομάκρυνση της μπάλας. Στο ημίχρονο ζήτησα να σημειώσουμε ένα ακόμα γκολ», πρόσθεσε ο Ιταλός τεχνικός.

«Μόνο η δουλειά μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, αλλά λυπάμαι που η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν συνεχίσθηκε. Σαν να μην υπήρχε ηθικό, ενώ αυτό που είχε γίνει στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να μας δώσει δύναμη για το δεύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ