Λίνεν για ημιτελικά Champions League : «Κατάρ, Άμπου Ντάμπι, ένας Ρώσος ολιγάρχης και η ομάδα του κράτους» (pic)

Λίνεν για ημιτελικά Champions League : «Κατάρ, Άμπου Ντάμπι, ένας Ρώσος ολιγάρχης και η ομάδα του κράτους» (pic)

Με έναν ιδιαίτερο και αιχμηρό τρόπο θέλησε να σχολιάσει τα ημιτελικά του Champions League ο Έβαλντ Λίνεν, μετά την ολοκλήρωσ του «παζλ» των τεσσάρων ομάδων.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι κατάφεραν να κλειδώσουν τα δύο τελευταία εισιτήρια των ημιτελικών του Champions League, καθώς μπόρεσαν και προσπέρασαν τα εμπόδια των Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ.

Οι δύο ομάδες συμπλήρωσαν το «παζλ» των ημιτελικών, με τους «μερένγκες» να βρίσκουν μπροστά τους την Τσέλσι και τους «πολίτες» την Παρί Σεν Ζερμέν. Ένας παλιός μας γνώριμος, ο Έβαλντ Λίνεν σχολίασε τα φετινά ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τα λόγια του ωστόσο να σηκώνουν μεγάλη κουβέντα…

Ο Λίνεν παρομοίασε τις Σίτι και Παρί με κρατικές δυνάμεις, ανέφερε πως η Τσέλσι είναι η ομάδα του… Ρώσου Ολιγάρχη Αμπράμοβιτς, ενώ δήλωσε πως η Ρεάλ είναι η ομάδα του ισπανικού κράτους.

«Ουσιαστικά είναι το Κατάρ εναντίον του Άμπου Ντάμπι και ο Ρώσος ολιγάρχης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που υποστηρίζεται από το ισπανικό κράτος», δήλωσε σε γερμανικό Μέσο ο Λίνεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ