Γκουαρντιόλα: «Με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος»

Γκουαρντιόλα: «Με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του τόνισε πως η ρεβάνς στο Μάντσεστερ με την Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι πολύ δύσκολη για τη Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League με το διπλό που πήρε στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε πως είναι πολύ δύσκολη η δουλειά των πολιτών. Ο Καταλανός τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της ρεβάνς του Μάντσεστερ τονίζοντας ότι με αντίπαλο τη γαλλική ομάδα δεν μπορεί να κοιμάσαι ήσυχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μοιάζει εύκολο, αλλά δεν είναι και δεν θα είναι. Έχω παίξει ποδόσφαιρο και ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σκοράρει τέσσερις φορές μέσα στο Καμπ Νου και άλλες τρεις μέσα στο Μόναχο. Μπορούν να το ξανακάνουν», είπε αρχικά ο τεχνικός των «πολιτών» και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε περάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Δεν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι όταν έχουμε απέναντί μας την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα κριθεί η πρόκριση και στις ατομικές εμπνεύσεις. Η Παρί έχει έναν έξοχο ποδοσφαιριστή όπως τον Εμπαμπέ. Θα πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ στη ρεβάνς για να φτάσουμε στον τελικό. Το ίδιο είπα και στο ημίχρονο στα αποδυτήρια του Παρκ Ντε Πρενς. Οι παίκτες μου ήταν ήρεμοι και πίστεψαν στην ανατροπή. Με την ίδια ηρεμία πρέπει να διαχειριστούμε και το υπέρ μας σκορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ