Έξαλλος ο Βεράτι: «Ο διαιτητής μου είπε f@@@ you»

Έξαλλος ο Βεράτι: «Ο διαιτητής μου είπε f@@@ you»

Ο Μάρκο Βεράτι αλλά και όλοι οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν έξαλλοι με τον Μπιορν Κάιπερς, με τον Ιταλό μάλιστα να τονίζει πως του είπε f@@@ you κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Oι ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν τα είχαν με τον Μπιόρν Κάιπερς μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού του Champions League, ενώ δήλωσαν πως ο Ολλανδός διαιτητής τους έβρισε στην διάρκεια του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Πιο συγκεκριμένα, την αρχή έκανε ο Άντερ Ερέρα ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα είπε πως ο διαιτητής έβρισε τον Παρέδες: «Είπε στον Παρέδες f@@@ you, κάτι που αν το πω εγώ θα τιμωρηθώ με 3 αγωνιστικές», ενώ ακολούθησε και ο Μάρκο Βεράτι με δικές του δηλώσεις για τον Ολλανδό ρέφερι.

Ο Ιταλός μέσος της γαλλικής ομάδας, όχι μόνο επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του συμπαίκτη του αλλά αποκάλυψε και και αυτός δέχθηκε την φραστική επίθεση του Κάιπερς: «Και σε μένα είπε δύο φορές f@@@ you. Αν το έλεγα εγώ, θα με τιμωρούσαν για δέκα αγώνες. Φυσικά και μίλησα αρκετά με τον διαιτητή αλλά ποτέ δεν τον έβρισα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ