The English Game: Δεύτερος τελικός την τελευταία τριετία μεταξύ ομάδων της Premier League

The English Game: Δεύτερος τελικός την τελευταία τριετία μεταξύ ομάδων της Premier League

Η Premier League αποδεικνύει γιατί... παράγει ποδόσφαιρο.

Είναι τα χρόνια που το χρήμα παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Τα χρόνια που οι πλούσιοι καταφέρνουν να κυριαρχούν στο ποδόσφαιρο. Και γενικά στον αθλητισμό. Οι μέρες που 12 από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου πήγαν να φτιάξουν μια κλειστή λίγκα και να παίζουν… μόνες τους.

Κι όμως, μέσα σε αυτά τα χρόνια και αυτές τις μέρες, κάπου μπορούμε να βρούμε ακόμα… ρομαντισμό. Και τι λέει αυτός ο ρομαντισμός; Πως το ποδόσφαιρο γεννήθηκε στην Αγγλία. Πως εκεί είναι το… σπίτι του. It’s coming home, που φώναζαν και οι Βρετανοί στο Μουντιάλ.

Και όταν οι Βρετανοί αποφασίσουν να… αντεπιτεθούν; Αποδεικνύουν γιατί και το πρωτάθλημά τους είναι το καλύτερο. Γιατί η Premier League παράγει αληθινό ποδόσφαιρο.

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα τα πουν στον τελικό του Champions League. Αγγλικός τελικός. Όπως και δύο χρόνια νωρίτερα. Τότε, το 2019, Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Από τις έξι ομάδες των τριών τελευταίων τελικών του Champions League, οι τέσσερις είναι βρετανικές. Και μάλιστα… διαφορετικές. Λίβερπουλ, Τότεταμ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι.

Το σπίτι του ποδοσφαίρου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ