Πως ο Αζάρ βοήθησε την Τσέλσι να φτάσει στον τελικό (pic)

Πως ο Αζάρ βοήθησε την Τσέλσι να φτάσει στον τελικό (pic)

Ο Έντεν Αζάρ συνέβαλε (άθελα του) τα μέγιστα για να φτάσει η Τσέλσι στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης...

Παρούσα στον μεγάλο ραντεβού της Κωνσταντινούπολης στις 29 του μηνός θα είναι η Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης και να εξασφαλίσουν μία θέση στον τελικό του φετινού Champions League.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Βασίλισσα και προκρίθηκε δίκαια στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη… μηχανή του Πεπ Γκουαρντιόλα, τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μία επιτυχία για τους «μπλε» στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο… Έντεν Αζάρ. Ο Βέλγος ήταν απογοητευτικός για ακόμη μία φορά, καθώς ούτε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν κατάφερε να αναδείξει τις ικανότητες του, μένοντας σε πολύ ρηχά νερά.

Ο 30χρονος ξεκίνησε να χτίζει τις βάσεις της συγκεκριμένης επιτυχίας για την Τσέλσι, πριν από δύο χρόνια. Όταν έπαιρνε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μία μεταγραφή που κόστισε στη Βασίλισσα κοντά στα 160 εκατομμύρια ευρώ.

Με τα συγκεκριμένα χρήματα η Τσέλσι βελτίωσε κατά πολύ το ρόστερ της το περασμένο καλοκαίρι, καθώς οι Βέρνερ, Χάβερτς και Ζίγιες, Τσίλγουελ, Μεντί και Τιάγκο Σίλβα αποκτήθηκαν με λίγα περισσότερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ