Ενγκολό Καντέ: Μία ανάσα από το να… τερματίσει το ποδόσφαιρο! (pic)

Ενγκολό Καντέ: Μία ανάσα από το να… τερματίσει το ποδόσφαιρο! (pic)

Ο Ενγκολό Καντέ κατάφερε να προκριθεί με την Τσέλσι στον τελικό του Champions League όπου θα έχει την ευκαιρία να... τερματίσει το ποδόσφαιρο, καθώς σε περίπτωση νίκης θα έχει κατακτήσει τα πάντα!

Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους των τελευταίων ετών. Ίσως και ο καλύτερος. Φυσικά ο λόγος για τον φοβερό και τρομερό Ενγκολό Καντέ που κατάφερε να κρατήσει μόνος του το κέντρο της Ρεάλ και να συμβάλει τα μέγιστα για τη μεγάλη πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό της Κωνσταντινούπολης όπου οι «μπλε» θα βρουν τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γάλλος μέσος βρίσκεται μία ανάσα από μία ακόμη μεγάλη κούπα. Ένας ποδοσφαιριστής που μέσα σε μόλις πέντε χρόνια έχει καταφέρει να μπει στο προσκήνιο από το… πουθενά και να κατακτήσει τα πάντα.

Από την πρώτη του σεζόν με τη Λέστερ, μέχρι και σήμερα ο Ενγκολό Καντέ έχει κάνει δικά του όλα τα μεγάλα τρόπαια… Εκτός του Champions League.

Ένα πρωτάθλημα – και μάλιστα μεγάλο- με τις «αλεπούδες». Με την Τσέλσι ο 30χρονος έχει κατακτήσει μία Premier League ένα FA Cup και ένα Europa League, ενώ το 2018 έφτασε με τη Γαλλία στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας. Και μάλιστα σε όλες του τις κούπες είχε καταλυτικό ρόλο. Όλα αυτά σε μόλις πέντε χρόνια και μάλιστα με πέντε διαφορετικούς προπονητές.

Τι μένει; Το Champions League. Ο Καντέ θα έχει την ευκαιρία να το κατακτήσει και αυτό στις 29 του μηνός στην Πόλη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Γάλλος μέσος βρίσκεται μία ανάσα από το να τερματίσει το ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ