Η απίστευτη ιστορία με τα… γούρικα παπούτσια του Τούχελ (pic, vid)

Η απίστευτη ιστορία με τα… γούρικα παπούτσια του Τούχελ (pic, vid)

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος για τον οποίο οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι φιλούσαν τα παπούτσια του Τόμας Τούχελ μετά την κατάκτηση του Champions League...

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε οριστικά και να μπαίνουμε πλέον σε EURO mode, ωστόσο στο δυτικό Λονδίνο πανηγυρίζουν ακόμα τη μεγάλη κατάκτηση του Champions League, καθώς η Τσέλσι «έραψε» το δεύτερο της αστέρι.

Μία επιτυχία που φέρνει την υπογραφή του Τόμας Τούχελ, ο οποίος μέσα σε τέσσερις μήνες μεταμόρφωσε τους «μπλε» και τους οδήγησε στο… Έβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, επικρατώντας μάλιστα της πρωταθλήτριας της Αγγλίας.

Ο Γερμανός ωστόσο είχε και έναν ακόμη σύμμαχο μαζί του στο «Ντραγκάο» για τον οποίο ήξεραν μόνο εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του… Για τα… γούρικα παπούτσια που φορούσε. Πολλοί είδαν μετά το τέλος της αναμέτρησης της ποδοσφαιριστές της Τσέλσι να φιλάνε τα παπούτσια του Γερμανού προπονητή, ωστόσο λίγοι ήταν αυτοί που γνώριζαν για τον λόγο.

Μέχρι που έγινε γνωστή η ιστορία! Τον περασμένο χρόνο, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν δώρισε τα συγκεκριμένα παπούτσια στον Τούχελ με σκοπό να τα φορέσει στον τελικό του Champions League στη Λισαβόνα για μία… έξτρα τύχη.

Ο Τούχελ τελικά δεν τα φόρεσε και οι Παριζιάνοι ηττήθηκαν από την Μπάγερν. Φέτος ωστόσο δεν τα ξέχασε και τα «τίμησε» στον τελικό του Οπόρτο, όπου η Τσέλσι τα κατάφερε και κατέκτησε την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Αυτός ήταν και ο λόγος λοιπόν που οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι άρχισαν να φιλάνε τα παπούτσια του Γερμανού προπονητή που τελικά αποδείχτηκαν γούρικα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ