Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Προτό!

Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Προτό!

Ο Σίλβιο Προτό πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να επιλεχθεί στους κορυφαίους της εβδομάδας στην Ευρώπη, σύμφωνα με το "France Football".

Ο Βέλγος τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Μπαρτσελόνα, έκανε κάποιες ηρωικές επεμβάσεις και κράτησε το 0-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Προτό «καθάρισε» τέσσερις προσπάθειες του Λιονέλ Μέσι, μια μεγάλη ευκαιρία του Σουάρες και αρκετές ακόμη ευκαιρίες των «μπλαουγκράνα».

Έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τον πρώτο του βαθμό στο Champions League, με τον Βέλγο τερματοφύλακα να είναι βασικός συντελεστής. Φυσικά, η εμφάνιση του δεν πέρασε απαρατήρητη από το «France Football», αφού επιλέχθηκε στη κορυφαία ενδεκάδα από όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια σε Champions League και Europa.

Εκτός από τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, στην κορυφαία ενδεκάδα του γαλλικού περιοδικού είναι επίσης οι Κλεμέντ Λεγκλέτ της Σεβίλλης, ο Τζον Στόουνς της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ρατσάντ Σαριγκόφ της Καραμπάκ ως αμυντικοί.

Στο κέντρο βρίσκονται ο Ζέλσον Μάρτινς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι ο Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν, αριστερά ο Λαουβίν Κουρζάβα της Παρί Σεν Ζερμέν και δεξιά ο Μέμφις Ντεπάι της Λιόν.

Επιθετικοί επιλέχθηκαν ο Στεφάν Ελ Σαραουί της Ρόμα και ο Γιούγια Οσάκο της Κολωνίας, ενώ στη κορυφαία ενδεκάδα είναι και ο Ντέλε Άλι της Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ