Ντινάμο Τιφλίδας – Νέφτσι Μπακού 1-2

Ντινάμο Τιφλίδας – Νέφτσι Μπακού 1-2

Η Νέφτσι Μπακού επικράτησε με 2-1 της Ντινάμο στην Τιφλίδα και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League όπου περιμένει ο Ολυμπιακός. Στο γήπεδο ο Πέδρο Μαρτίνς που είδε διά ζώσης τις δύο υποψήφιες αντιπάλους των «ερυθρόλευκων».

Προβάδισμα πρόκρισης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League πήρε η Νέφτσι Μπακού. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντίπαλης άμυνας και έφυγε με νίκη 2-1 από την Τιφλίδα επί της Ντινάμο. Την επόμενη Τετάρτη (14/7, 20:00) η ρεβάνς στο Μπακού για τις δύο ομάδες τις οποίες παρακολούθησε διά ζώσης ο Πέδρο Μαρτίνς που βρέθηκε στο γήπεδο και όπως αναμενόταν δεν… τρόμαξε απ’ όσα είδε.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του ματς

Η Νέφτσι ήταν η ομάδα που έδειχνε περισσότερη διάθεση να απειλήσει στο ξεκίνημα αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν. Στο 23′ από εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Αλασγκάροφ με υπέροχη λόμπα έκανε το 0-1. Η Ντιναμό πίεσε στη συνέχεια, έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Μαμάντοφ ωστόσο να κρατάει το μηδέν αλλά στο 36′ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Μετά από όμορφο συνδυασμό των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Μάρουσιτς που με εκπληκτικό σουτ άφησε όρθιο τον Μαμάντοφ κι έκανε το 1-1. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια σημαντική στιγμή.

Ακόμα λιγότερες ήταν οι ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η Νέφτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη από το πουθενά. Στο 57′ ο Κβανταγιάνη έχασε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα ανέτρεψε τον αντίπαλό του. Ο Μαχμούντοφ εκτέλεσε με τον Καρσιλάντζε να μπλοκάρει την μπάλα αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη κι ο Καρσιλάντζε δεν αστόχησε αυτή τη φορά κάνοντας το 1-2.

Μέχρι το φινάλε, η Ντινάμο πήρε τον έλεγχο στο ματς, προσπάθησε να φτάσει στο γκολ αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα παρά μόνο με κάποια μακρινά κυρίως σουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ