Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Χρυσάφι στον Ιμπραΐμοβιτς αν πάρει το Champions League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Χρυσάφι στον Ιμπραΐμοβιτς αν πάρει το Champions League

Ένα πλουσιοπάροχο μπόνους χρημάτων θα λάβει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρει ένα «δώρο» στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αν κατακτήσει το Champions League. Ο Σουηδός σταρ των κόκκινων διαβόλων ανανέωσε το καλοκαίρι με την ομάδα, όμως δέχτηκε σημαντική μείωση στις απολαβές του. Συγκεκριμένα, πριν την ανανέωση λάμβανε 365 χιλιάδες λίρες εβδομαδιαίως, ενώ τώρα κάθε βδομάδα μπαίνουν 180 χιλιάδες λίρες στον λογαριασμό του.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αγγλία, ένα πλουσιοπάροχο μπόνους περιμένει τον 36χρονο σέντερ φορ. Όπως είναι γνωστό, το Champions League αποτελεί διακαή πόθο για τον Ίμπρα και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θέλουν να δώσουν ένα έξτρα πριμ στον παίκτη της ομάδας, εφόσον εκείνη κατακτήσει το τρόπαιο. Το μπόνους χρημάτων που θα λάβει ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ!

Η Γιουνάιτεντ με αυτή της την κίνηση θέλει να επιβραβεύσει τον ποδοσφαιριστή της, καθώς αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στο Μάντσεστερ, όπως δήλωσε και ο προπονητής του, Ζοσέ Μουρίνιο. Θυμίζουμε ότι ο Ζλάταν είναι τραυματίας, όμως έχει ξεκινήσει να προπονείται σιγά-σιγά και η επιστροφή του στη δράση πλησιάζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ