Έμερι : «Με υπομονή θα φτιάξουμε ομάδα που θα πάρει το Champions League»

Έμερι : «Με υπομονή θα φτιάξουμε ομάδα που θα πάρει το Champions League»

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη ρεβάνς των 16 του Champions League. Ο Ισπανός προπονητής των Παριζιάνων επεσήμανε πως με υπομονή θα φτιαχτεί μια ομάδα ικανή να κατακτήσει τη διοργάνωση, γεγονός που αποτελεί διακαή πόθο για όλους στην Παρί. Αναλυτικά οι δηλώσεις […]

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη ρεβάνς των 16 του Champions League. Ο Ισπανός προπονητής των Παριζιάνων επεσήμανε πως με υπομονή θα φτιαχτεί μια ομάδα ικανή να κατακτήσει τη διοργάνωση, γεγονός που αποτελεί διακαή πόθο για όλους στην Παρί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Θα συνεχίσουμε με υπομονή και θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα τα καταφέρει. Είμαι βέβαιος πως αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει το Champions League μια μέρα.

Όσον αφορά τον αγώνα, η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα από εμάς. Θέλαμε να προχωρήσουμε περισσότερο στη διοργάνωση, αλλά το γκολ του Ρονάλντο μείωσε τις πιθανότητές μας, όπως και η κόκκινη κάρτα στον Βεράτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ