Νεϊμάρ : «Λυπημένος για την ήττα, περήφανος για την προσπάθεια»

Νεϊμάρ : «Λυπημένος για την ήττα, περήφανος για την προσπάθεια»

Ο Νεϊμάρ μέσω του λογαριασμού του στο Instagram σχολίασε τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας πως είναι λυπημένος για την ήττα, αλλά περήφανος για την προσπάθεια.

Ο Νεϊμάρ εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης πρόωρα και με δύο ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να μην μπορεί να βοηθήσει, όντας τραυματίας.

Πάντως, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νεϊμάρ εξέφρασε τη στενοχώρια του και τη λύπη του για τον αποκλεισμό, αλλά τόνισε κιόλας πως είναι περήφανος για την προσπάθεια που έκανα οι συμπαίκτες του κόντρα στη βασίλισσα.

«Είμαι λυπημένος για την ήττα, αλλά ακόμα πιο λυπημένος που δεν ήμουν στο χορτάρι για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Αυτό που με κάνει υπερήφανο, είναι που είδα την προσπάθεια απ’ όλους. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ζήτω η Παρί!», έγραψε ο Νεϊμάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ