Νέφτσι Μπακού – Ντινάμο Τιφλίδας 2-1

Νέφτσι Μπακού – Ντινάμο Τιφλίδας 2-1

Η Νέφτσι Μπακού επικράτησε με σκορ 2-1 της Ντινάμο Τιφλίδας και με συνολικό σκορ 4-2 πήρε την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Την Νέφτσι Μπακού θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς οι Αζέροι επικράτησαν με σκορ 2-1 της Ντινάμο Τιφλίδας και με συνολικό σκορ 4-2 πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση όπου περιμένει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ η ρεβάνς θα πραγμαματοποιηθεί μία εβδομάδα μετά στο Μπακού

Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, όπου σημειώθηκαν και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης, με το σύνολο του Σαμίρ Αμπάσοφ να κάνει μάλιστα την ανατροπή αφού βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα*

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους Γεωργιανούς να πιέζουν, καθώς ήθελαν έναν γκολ για να πάνε το ματς στην παράταση και δύο για να προκριθούν. Χωρίς όμως να δημιουργήσουν ευκαιρίες, δύο κεφαλιών από τον πιο επικίνδυνο παίκτη της ομάδας τον Γκαμπεντάβα. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε ιδανικά για τη Ντινάμο, η οποία ευτύχισε να προηγηθεί στο 51′ με τον Ραντίν να παίρνει το… ριμπάουντ έπειτα από την ασταθή επέμβαση του Μαμάντοφ, κάνοντας το 1-0 και δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του.

Η απάντηση των Αζέρων ήρθε με τον Μαχμούντοφ στο 58΄ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Αλασγκάροφ στο 68′ καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση για τη Νέφτσι.

Νέφτσι Μπακού: Μαμάντοβ, Στάνκοβιτς, Εμπότζ, Τσελίκ, Μπουλούντοβ, Μαχμούντοβ, Κανέ, Μπουρζίν(76′ Νατσάφοβ), Λαουάλ, Αλασγκάροβ (90+3′ Αμπάσοφ), Μέσα Κόλι (71′ Χαραμίτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ