Ολυμπιακός: Αυτούς «κόβει» από τη λίστα ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Αυτούς «κόβει» από τη λίστα ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός θα δώσει μέχρι το βράδυ τη λίστα για τον Β' προκριματικό του Champions League κόντρα στη Νέφτσι Μπακού. Οι παίκτες που «κόβονται» και οι ιδιαίτερες περιπτώσεις Τικίνιο και Μπα

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλο του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο οποίος θα είναι η Νέφτσι, με το πρώτο ματς να είναι στις 22:00 στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν αντίστροφα για το πρώτο ματς με την Νέφτσι, ενώ στην πρόβα τζενεράλε επικράτησαν με 3-0 του Άρη στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετά πράγματα στο φιλικό με τους κίτρινους, ενώ έχει αποφασίσει και ποιοι θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο, αλλά και ποιοι θα «κοπούν». Οι περιορισμοί είναι συγκεκριμένοι και δεδομένοι, ενώ επιτρέπεται μετά τη δήλωση της λίστας να προχωρήσει μια ομάδα σε έως δύο αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 22 ξένους στο ρόστερ του εκ των οποίων μόνο οι 17 μπορούν να δηλωθούν στη λίστα που θα δοθεί στην UEFA. Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα αφήσει εκτός τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός λίστας θα μείνει ο Σισέ, ενώ είναι αμφίβολο αν θα επιλεγεί ο Τόμας Βάτσλικ ή θα πάει με τους Τζολάκη και Κρίστινσον στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Κλείνοντας όσον αφορά τη λίστα είναι και οι περιπτώσεις των Τικίνιο και Μπα, που είναι τιμωρημένοι με τρεις και μια αγωνιστικές αντίστοιχα, αλλά πρέπει να δηλωθούν για να εκτίσουν τις ποινές τους. Κατά πάσα πιθανότητα εκτός θα είναι και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ