Γκάφα της UEFA στην κλήρωση του Ολυμπιακού;

Γκάφα της UEFA στην κλήρωση του Ολυμπιακού;

Η UEFA… πρόδωσε το υπογκρούπ από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον αποκλείσει την Νέφτσι Μπακού;

Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League θα μάθει το μεσημέρι της Δευτέρας (19/7) ο Ολυμπιακός.

Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα στο «10», το μεσημέρι της Δευτέρας στις 13:00 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τον επόμενο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε αυτή την κλήρωση θα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός «ζευγάρι» με τη Νέφτσι Μπακού, την οποία θα αντιμετωπίσουν οι Ερυθρόλευκοι στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλός του στον τρίτο γύρο. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα ζευγάρια από τα οποία θα βγει ο αντίπαλος των Πειραιωτών, εφόσον αποκλείσουν την Νέφτσι Μπακού, είναι τα εξής: Λέγκια (Πολωνία) – Φλόρα (Εσθονία), Αλασκέρτ (Αρμενία) – Σέριφ (Μολδαβία), Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) – Κλουζ (Ρουμανία), Μάλμε (Σουηδία) – Ελσίνκι (Φινλανδία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Ζάλγκιρις (Λιθουανία) και Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία).

Γκάφα από την UEFA;

Όπως είναι γνωστό, ανήμερα της κλήρωσης η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία διαχωρίζει τις ομάδες σε υπογκρούπ, από τα οποία προκύπτουν τελικά τα ζευγάρια. Το βράδυ της Κυριακής (18/7), όμως, η UEFA έκανε μια ανάρτηση που ενδεχομένως να προδίδει το υπογκρούπ από το οποίο θα προκύψει τελικά ο αντίπαλος των Πειραιωτών στον γ’ γύρο.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ανέβηκαν κατά λάθος τα δύο υπογκρούπ στα οποία θα χωριστούν οι ομάδες, με τη ανάρτηση, όμως, να σβήνεται μετά από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τα υπογκρούπ που είχαν ανέβει στη σελίδα της UEFA, τα τρία ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο είναι τα εξής: Μούρα-Λουντογκόρετς, Λέγκια Βαρσοβίας-Φλόρα Ταλίν και Λίνκολν-Κλουζ.

Άρα αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός «γλιτώνει» τα άλλα τρία ζευγάρια: Μάλμε-Ελσίνκι, Αλασκέρτ-Σέριφ και Φερεντσβάρος-Ζαλγκίρις.

Εκανε γκάφα η UEFA; Πρόδωσε από σήμερα τα υπογκρούπ, τα οποία κανονικά ανακοινώνονται την ημέρα της κλήρωσης;

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πρώτοι αγώνες του γ’ προκριματικού γύρου θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 10 του ίδιου μήνα.

Οσον αφορά στα playoffs, η κλήρωση θα γίνει στις 2 Αυγούστου, ενώ οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 17 ή 18/8 και οι ρεβάνς στις 24 ή 25 του ίδιου μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ